| |
Vervoer van levensmiddelen Afdrukbare versie | Laatst bijgewerkt op
29.06.2015
| Aantal missies |
Aantal operatoren |
| 686 |
470 |
| |
Aantal inspecties |
Gunstige inspecties |
| Infrastructuur, inrichting en hygiƫne |
672 |
92,1% |
| Meldingsplicht |
15 |
100,0% |
| Traceerbaarheid (identificatie en registratie inbegrepen) |
12 |
83,3% |
| Autocontrolesysteem |
1 |
100,0% |
| Totaal |
700 |
92,1% |
Maatregelen
| |
Aantal maatregelen |
| Inbeslagnemingen |
12 |
| PV's |
14 |
| Waarschuwingen |
32 |
| Andere |
7 |
| Totaal |
65 |
Inbeslagnemingen
| Producten |
Hoeveelheden |
| Vis |
2.040 stuks et 27 kg |
| Pluimvee |
1.913 stuks et 544 kg |
| Andere producten |
16.371 stuks, 629 kg et 8 liter |
Deze resultaten zijn vergelijkbaar met deze van 2013.
De meest voorkomende non-conformiteiten hadden betrekking op het niet respecteren van de correcte temperatuur (8,1%), het onvoldoende reiniging van de vervoermiddelen en recipiƫnten gebruikt voor het vervoer van levensmiddelen (2,8%) en de aanwezigheid van levensmiddelen die bedorven zijn, waarvan de uiterste consumptiedatum overschreden is of die ongeschikt zijn voor menselijke consumptie (0,9%). |
|